Η νέα θεατρική σεζόν ξεκινάει στο act με "Το Θέαμα" του Τζον Κλάνσυ

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το Θέατρο act εγκαινιάζει τη νέα θεατρική σεζόν
με την παράσταση «Το Θέαμα» του Τζον Κλάνσυ,
από την ομάδα «ευτοπία»,
σε σκηνοθεσία Βασίλη Κατσικονούρη.
Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Ένας άντρας πάνω σε μια σκηνή, κάτω από ένα φως, απέναντι σε κάποιους ξένους. Μόνος του. Με την υποχρέωση της θεατρικής συνθήκης να προσφέρει σε αυτούς τους ξένους ένα προκαθορισμένο θέαμα, μέσα από προκαθορισμένα λόγια και κινήσεις. Θα ήθελε κάτι άλλο να συμβεί. Πέρα και πάνω από το θέαμα. Απλώς να συμβεί. Ο μονόλογος του John Clancy είναι γραμμένος με τόσο ευρηματικό τρόπο, ώστε όλοι να οδηγηθούν προς τα εκεί: από το θέαμα στο συμβάν-γεγονός. Στο τέλος, ο άντρας να είναι λιγότερο μόνος και οι απέναντί του λιγότερο ξένοι.

Η θεατρική παράσταση «The event», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, του Αμερικάνου John Clancy βραβεύτηκε στο Fringe Festival του Εδιμβούργου το 2009, ανέβηκε σε αρκετές χώρες και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία του θεατρικού συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη.

«Το Θέαμα» του Τζον Κλάνσυ, από την ομάδα «ευτοπία».
ΘΕΑΤΡΟ act (Γεροκωστοπούλου 65β), Πάτρα.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Εισιτήρια: 10€ ολόκληρο & 5€ μειωμένο

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσικονούρης
Μετάφραση: Κατερίνα Θεοδωράτου
Σκηνογραφία: Έλενα Παπαδημητρίου
Κοστούμι: Μαρία Τάγκαλου
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης
Φωτισμοί: «Ευτοπία», Βασίλης Κατσικονούρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ίρις Χατζηαντωνίου
Sound Design: Γιώργος Στεφανακίδης
Φωτογραφίες: Βικτωρία Λαβράνου
Δημιουργικό: Νίκος Αγάθος

Ερμηνεύει ο Βαγγέλης Ρόκκος.

[*Ο χώρος του Θεάτρου act κλιματίζεται]

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, Brainbow, everest

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Mojoradio, MaxFm, Πελοπόννησος, pelop.gr, Τέταρτο, newsplus.gr, Filodimos.gr, ΡάδιοΑίγιο 99,2, tipografeio.gr, presspop.gr, debop.gr, inculture.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Tag, NoiseBoxStudio, InnerEar, Παπαπαύλου φωτοτυπίες, Δίηχο, Τσαρδάκας - Οικοδομικές επιχειρήσεις. 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon