Νέο βίντεο από τους Motorama

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Motorama, που στις 9 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και ζωντανά στην Πάτρα στο Μικρό Πρίγκηπα, ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο youtube ένα ξεχωριστό νέο βίντεο. Οι γρήγορες παιχνιδιάρικες μελωδίες του Eyes συνδυάζονται με ασπρόμαυρα τοπία, μέσα στα οποία τοποθετείται κάπως ασυνήθιστα, η κοπέλα που παίζει ντράμς. Η απότομες εναλλαγές εικόνων και ο ανεβαστικός ρυθμός του τραγουδιού, μας δίνουν τελικά ένα όμορφο ρετρό βίντεο για ένα πολύ όμορφο ποπ single. Το ακούμε και το βλέπουμε παρακάτω, ενώ στην συνέχεια θυμόμαστε και μερικές στιγμές μέσα από την δισκογραφία τους:

 
Motorama Sounds Like:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon