Το Θέατρο act μας προετοιμάζει για πολύ ενδιαφέροντα πράγματα: Παρουσίαση του ρεπερτορίου 2013 – 2014

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tο Θέατρο act ανοίγει τις πόρτες του, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00, για να υποδεχτεί τους φίλους του και το θεατρόφιλο κοινό της πόλης στην παρουσίαση του ρεπερτορίου για τη θεατρική περίοδο 2013-2014.

Συνεχίζοντας να προτείνουμε πρωτότυπες παραστάσεις, να φιλοξενούμε νέους καλλιτέχνες και θιάσους, και να εξερευνούμε διαφορετικές δράσεις πολιτισμού, έχουμε ετοιμάσει ένα γεμάτο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, που πιστεύουμε ότι θα ψυχαγωγήσει και θα συντροφεύσει και φέτος τους φίλους του θεάτρου act.

Θα ήταν μεγάλη χαρά να σας έχουμε κοντά μας και να μοιραστούμε ένα ποτήρι κρασί μετά το τέλος της εκδήλωσης, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο και τη νέα θεατρική σεζόν.

για το Θέατρο act
Τηλέμαχος Τσαρδάκας

dj set by Λεωνίδας Γεράνιος

*Ο χώρος του Θεάτρου act κλιματίζεται

Γεροκωστοπουλου 65, 26 225 Πάτρα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Mojoradio, MaxFm, Πελοπόννησος, pelop.gr, Τέταρτο, newsplus.gr, Filodimos.gr, ΡάδιοΑίγιο 99,2, tipografeio.gr, presspop.gr, debop.gr, inculture.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Tag, NoiseBoxStudio, Παπαπαύλου φωτοτυπίες, Δίηχο, Τσαρδάκας - Οικοδομικές επιχειρήσεις, studio Ampersand.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, Brainbow, everest 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon