Οι Sigur Rós παίζουν ζωντανά σε μια σπηλιά...κάπου κάτω από το Παρίσι

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Όταν ακούμε για Sigur Rós και Arcade Fire θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ασυνήθιστα και πρωτοποριακά πράγματα, καθώς μιλάμε για δύο μπάντες που λειτουργούν πλέον σε επίπεδο κολεκτίβας καλλιτεχνών και προσφέρουν στην ποπ-ροκ μουσική ένα μοντέρνο κεφάλαιο.

Οι Sigur Rós αυτήν την φορά αποφάσισαν να παίξουν ζωντανά και να βιντεοσκοπήσουν το Hrafntinna, σε μια σπηλιά κάπου κάτω απο το Παρίσι δίνοντας μια μυσταγωγική και επική ατμόσφαιρα στην ήδη αιθέρια ύπαρξη τους. Όλο αυτό έγινε σε συνεργασία με την γαλλική ιστοσελίδα La Blogothèque (για την σειρά Empty Space) που έχει με την σειρά της μια παράδοση σε ιδιαίτερα πράγματα, καθώς την προηγούμενη φορά έβαλε τους Phoenix να παίξουν ζωντανά μέσα σε ένα αεροπλάνο και μια βάρκα...

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon