Νέο Single & Βίντεοκλιπ: Pearl Jam – Sirens

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η μπάντα από το Seattle δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με είκοσι χρόνια πορείας σαν μπάντα, δίσκους που έχουν καθορίσει το Αμερικάνικο ροκ και άπειρες ζωντανές εμφανίσεις ανά τον κόσμο, ο Eddie Vedder και η παρέα του εξακολουθούν να αποτελούν μια σταθερή αξία για το κοινό τους και μη. Το Lightning Bolt αποτελεί τον δέκατο κατά σειρά δίσκο και κυκλοφορεί επίσημα στις 14 Οκτώβρη από την Universal, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο επι σειρά ετών παραγωγός των Pearl JamBrendan O'Brien. Μετά το πολύ δυνατό πρώτο δείγμα (Mind Your Manners), ακούμε και το σαφώς πιο ήρεμο δεύτερο single Sirens, μαζί με το αντίστοιχο βίντεοκλιπ σκηνοθεσίας Danny Clinch:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon