Καινούριο βιβλίο που αφορά τον Ian Curtis

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

So This Is Permomance: Lyrics and Notebooks, θα ονομάζεται το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2014 και θα αφορά τον τραγουδιστή των Joy Division, Ian Curtis. Την έκδοση  έχει επιμεληθεί ο John Savage, γνωστός μουσικός συγγραφέας, που έχει ασχοληθεί με εκδόσεις που αφορούν την punk και new wave περίοδο. Στην έκδοση συμμετέχει και η χήρα του Curtis, Deborah, γράφοντας τον πρόλογο. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, το βιβλίο θα περιέχει στίχους αλλά και προσωπικές σημειώσεις του Ian Curtis, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1980 σε ηλικία εικοσιτεσσάρων ετών, έχοντας όμως προλάβει να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην μουσική της εποχής του.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon