Ανήλικα φωτογραφίζονται με γυαλιά ενηλίκων!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το πιο ευφάνταστο και δημιουργικό σποτ σκέφτηκε η εταιρεία Karen Walker για να διαφημίσει τη νέα καμπάνια γυαλιών ηλίου “Forever 2nd Summer”. Σαν πιτσιρίκια όλοι έχουμε μια φωτογραφία που φοράμε τα τεράστια γυαλιά ηλίου των γονιών μας και ποζάρουμε όλο χάρη και αθωότητα. Ε, αυτό ακριβώς είναι το κόνσεπτ και εδώ. Μικρά, αθώα, στρουμπουλά παιδάκια που φοράνε γυαλιά ηλίου, φτιαγμένα για ενήλικες και φωτογραφίζονται για χάρη της καμπάνιας.

Η συλλογή περιλαμβάνει 4 διαφορετικά ζευγάρια γυαλιών, που το κάθε σχέδιο βγαίνει σε 2 διαφορετικά χρώματα, ένα με σκούρο σκελετό και άλλο ένα με λευκό. Η συγκεκριμένη καμπάνια δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη ακόμα και αν πόζαραν τα πιο ακριβοπληρωμένα Top-models του πλανήτη, αφού πάνω σε αυτά τα γλυκά παιδάκια όλα δείχνουν τόσο όμορφα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon