Keep Shelly In Athens: Ολόκληρο το νέο άλμπουμ σε stream

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το ντουέτο από την Αθήνα επιτέλους βάζει ένα τέλος στην αναμονή και δημοσιεύει το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, At Home. Από χτες το απόγευμα διατίθεται προς ακρόαση στο Pitchfork Advance, ενώ ήδη μεγάλα μουσικά site του εξωτερικού σχολιάζουν πολύ θετικά τη νέα αυτή δουλειά. Μετά τα πολύ όμορφα singles Oostende, Madmen Love, Recollection και Flyway ήρθε η ώρα να πάρουμε μια γεύση και από τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου. 

Το At home πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου σε βινύλιο από το αμερικανικό label Cascine και εσείς μπορείτε να το παραγγείλετε στο http://shop.cascine.us/product/keep-shelly-in-athens-at-home, αλλά και σε ψηφιακή μορφή μέσω iTunes.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon