Νέο (mini) album από τους Best Coast

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καινούριο album, έστω και mini, θα κυκλοφορήσουν στις 22 Οκτωβρίου οι Best Coast. Το album θα τιτλοφορείται Fade Away και θα περιέχει εφτά κομμάτια. Η κυκλοφορία θα γίνει από την εταιρία Jewel City, ιδιοκτησίας της Bethany Cosentino, τραγουδίστριας του συγκροτήματος. Οι Καλιφορνέζοι Best Coast έγιναν γνωστοί το 2010 με τον πρώτο τους δίσκο Crazy For You, για να ακολουθήσει το The Only Place της προηγούμενης χρονιάς. Τα χαρακτηριστικά τρίλεπτα κομμάτια κιθαριστικής ηλιόλουστης pop, είναι αυτά που τους άνοιξαν τον δρόμο για την ευρύτερη καθιέρωση. 

Αναλυτικά το tracklist του Fade Away:

1. This Lonely Morning

2. I Wanna Know

3. Who Have I Become

4. Fear Of My Identity

5. Fade Away

6. Baby I'm Crying

7. I Don't Know How

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon