Suede : Επιστροφή με νέο βίντεοκλιπ (For the Strangers)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Brett Anderson και η παρέα του επέστρεψε φέτος στη δισκογραφία ύστερα από 11 χρόνια απουσίας και το Bloodsports συγκέντρωσε πάρα πολλά θετικά σχόλια τόσο από το ευρύτερο κοινό όσο και από τους μεγάλους fans του συγκροτήματος. Πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι από ποτέ, με την κυκλοφορία αυτή μας ταξιδεύουν πίσω στα 90’s, τη χρυσή εποχή της Britpop σκηνής. Και ομολογουμένως δεν είναι λίγες οι φορές που θα πιάσουμε τους εαυτούς μας να νοσταλγούν τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς μεγάλες μπάντες όπως οι Suede, οι Blur, οι Oasis, οι Pulp άφησαν τότε μια για πάντα το στίγμα τους στα παγκόσμια μουσικά πράγματα.
     Πριν μερικές μέρες οι Suede έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip από το 5o κομμάτι του Bloodsports, For the Strangers. Το βίντεο γυρίστηκε στη sold out συναυλία τους στο Alexandra Palace του Λονδίνου τον περασμένο Μάρτη και σκηνοθετήθηκε από τον Ben Lankester (περισσότερες δουλειές του μπορείτε να δείτε στο www.benlankester.com).
     Τα φώτα της σκηνής ανάβουν, οι πρώτες νότες ηχούν και ο Brett κάνει την είσοδό του με μια μεγαλειώδη υπόκλιση προς το κοινό του την ώρα που αυτό γεμάτο συγκίνηση και ενθουσιασμό τον αποθεώνει. Όλα αυτά σε ασπρόμαυρη λήψη με το Βρετανό, όπως θα διαπιστώσετε, να προκαλεί ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα με την ερμηνεία του.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon