National Geographic : Οι 11 καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες του 2013

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ο διαγωνισμός του National Geographic για τις καλύτερες φωτογραφίες ταξιδιωτών, μάζεψε φέτος περισσότερες από 15,500 συμμετοχές, με τοπία και στιγμές από όλο τον κόσμο να αποτυπώνονται μέσα από τον φακό του εκάστοτε φωτογράφου. Ο διαγωνισμός έτρεξε για τρείς μήνες (1 Απριλίου-30 Ιουνίου) και παρακάτω βλέπουμε τις 11 που επιλέχθηκαν ως οι καλύτερες και θα δημοσιευτούν στην ειδική έκδοση National Geographic Traveler, που κυκλοφορεί στο τέλος της χρονιάς. Επίσης μπορεί κανείς να δεί όλες τις συμμετοχές εδώ.

 

 

1ο Βραβείο: Βραζιλία - Αγώνας Aquathlon 

2ο Βραβείο: Καταιγίδα στο Εθνικό Πάρκο Canyolands της Utah 

3o Βραβείο: Κένυα - Σαφάρι

Μιανμάρ

Πορτραίτο κουκουβάγιας - Τζόρτζια, ΗΠΑ

Νορβηγία

Ιαπωνία

Κογκό

Nέα Ζηλανδία

Ταιβάν

Ινδονησία

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon