Νέο Trailer : Το Downton Abbey ξανανοίγει τις πόρτες του

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το Downton Abbey αναγνωρίστηκε ευρέως ως μια από τις καλύτερες σύγχρονες ευρωπαϊκές σειρές. Η εξαιρετική παραγωγή του Βρετανικού ITV, με την υπέροχη φωτογραφία και την μοναδική αίσθηση της εποχής που εξελίσσεται, στους προηγούμενους τρείς κύκλους ακολούθησε τις περιπέτειες της αριστοκρατικής οικογένειας των Κρόλι και την σχέση της με το υπηρετικό της προσωπικό μέσα από τα σημαντικότερα γεγονότα των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα.

Η βύθιση του Τιτανικού, ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, η επιδημία της Ισπανικής γρίπης και ο Ιρλανδικός πόλεμος ανεξαρτησίας είναι μερικά απο τα ιστορικά γεγονότα που επηρεάσαν την ζωή στον Πύργο του Downton. Ο τρίτος κύκλος έκλεισε με ένα αναπάντεχο γεγονός που συγκλόνισε το κοινό και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά για την συνέχεια. Πως εξελίσσεται άραγε η ζωή στο Downton Abbey μετά τον θάνατο του Μάθιου; Εν αναμονή της έναρξης της τέταρτης σεζόν, παίρνουμε μια γεύση από το επίσημο trailer: 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon