'Ερχονται οι Still Corners για τρεις συναυλίες

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Still Corners επιστρέφουν στην χώρα μας για τρεις συναυλίες, ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο και ιδιαίτερα επιτυχημένο πέρασμά τους. Η λονδρέζικη μπάντα με τα αιθέρια φωνητικά και τις shoegaze ατμόσφαιρες θα βρεθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα στα μέσα Οκτωβρίου για να παρουσιάσει τον καινούριο της δίσκο με τίτλο Strange Pleasures αλλά και να θυμηθούμε και κομμάτια από την πρώτη τους δουλειά. Οι Still Corners αποτελούν χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του σύγχρονου ανεξάρτητου ήχου και αξίζουν να έχουν την στήριξη των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το τι γίνεται στη μουσική σήμερα.

 

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο Eightball, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Αν Club, Αθήνα

Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Μικρό Πρίγκηπα, Πάτρα

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon