Παλιές αγαπημένες Ελληνικές ταινίες : Ολόκληρη η ταινιοθήκη της Finos Films στο Youtube

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η θρυλική εταιρεία Finos Films που σφράγισε την λεγόμενη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου με ταινίες που άφησαν εποχή, απέκτησε πρόσφατα επίσημο λογαριασμό στο youtube μέσα από τον οποίο ψηφιοποιείται σιγά σιγά ολόκληρο το ιστορικό της αρχείο. Στο επίσημο κανάλι www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ολόκληρες τις κλασσικές ταινίες της Finos Films με πολύ βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου. Μέχρι στιγμής το κανάλι διαθέτει 95 από τις 180 συνολικά ταινίες, με τις υπόλοιπες να ανεβαίνουν σταδιακά ενώ θα ακολουθήσουν ειδικά αφιερώματα αλλά και πλούσιο υλικό μέσω της υπό κατασκευής νέας επίσημης ιστοσελίδας www.finosfilm.com

Ενδεικτικά:

 
 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon