Νέος δίσκος από τους Franz Ferdinand

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καινούριος δίσκος για το συγκρότημα του Alex Capranos αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Αυγούστου με τίτλο Right Thoughts, Right Words, Right Action . Έτσι για να μπούμε δυναμικά στο Φθινόπωρο, όπου και αναμένονται πολλές κυκλοφορίες από σπουδαία ονόματα. Οι Franz Ferdinand έκλεψαν την παράσταση το δισκογραφικό 2004 με την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους , ικανοποίησαν με το You Could Have It So Much Better τον επόμενο χρόνο και προβλημάτισαν έντονα με το Tonight: Franz Ferdinand του 2009. Οπότε το νέο album είναι κομβικής σημασίας για την πορεία του συγκροτήματος. Για να δούμε λοιπόν αν η μπάντα από τη Σκωτία έχει πράγματα να δώσει ακόμα ή θα ακολουθήσει τους συνοδοιπόρους Kaiser Chiefs, Bloc Party κ.τ.λ. στα ρηχά νερά που σταθερά κινούνται τα τελευταία χρόνια.

 

Ήδη στο presspop έχει παρουσιαστεί το πρώτο video από το επερχόμενο δίσκο και θα επανέλθουμε με αναλυτική παρουσίαση του album, όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon