Τα κατασκοπευτικά παιχνίδια της Vogue

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H Claire Danes ή για κάποιους από εμάς, κολλημένους με το Homeland, Carrie Mathison, φωτογραφίζεται με στυλ και ποζάρει σαν μια σέξυ πράκτορας της CIA, στις σελίδες της Αμερικανικής Vogue. Το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο, της βραβευμένης σειράς “Homeland”, ντύνεται με ρούχα υψηλής ραπτικής και παρουσιάζει μέσα από ένα editorial μόδας, μια μικρή κατασκοπευτική ιστορία. Το ύφος της φωτογράφισης, κάνει εμφανές το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στο τηλεοπτικό ζευγάρι και τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης μίσους - πάθους που έχουν δημιουργήσει. Παράλληλα η επιλογή των ρούχων δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστή. Το στρατιωτικό στυλ των Burberry, ήταν ότι χρειαζόταν για να κάνει την Claire Danes το εξώφυλλο της χρονιάς!

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon