Lost in Details

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

To Lost in Details, είναι ο τίτλος του νέου editorial του περιοδικού Vogue Italia. Μια μοναδική συνεργασία ανάμεσα στην Fashion Editor, Shona Heath και τον φωτογράφο Paolo Roversi, έχει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Η Shona μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δουλειές, που ξεφυλίζοντας το περιοδικό δεν μπορείς να προσπεράσεις το editorial που έχει επιμεληθεί, χωρις να παρατηρήσεις την εικόνα και να σταθείς για να καταλάβεις τα συναισθήματα που σου δημιουργεί η σύνθεση των φωτογοραφιών. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και εδώ. Η παρουσιάση του γυμνού σώματος γίνεται με τέτοια κομψότητα, που όχι μόνο δεν δίνει περιθώριο σε σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά σε προτρέπει να παρατηρήσεις το ρούχο. 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon