Up Festival 2013, Κουφονήσια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Up Festival Vol.3 

25-27 Ιουλίου, Παραλία Πορί, Κουφονήσι Νάξος

 

Στην άδεια παραλία...

Και ας πέρασαν 3 χρόνια από το πρώτο Up Festival (2011) ακόμα δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη λέξη για να το περιγράψουμε. Έτσι κρατάμε τη λέξη φεστιβάλ, όσο κι αν ακούγεται κλισέ και ίσως λίγο υπερβολή. Μοιάζει εξωπραγματικό να μπορεί κάποιος να δει ζωντανά όλους τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, δωρεάν, σε ένα τόσο μικρό νησί, σε μια μικρή παραλία στη μέση του πουθενά.

Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε σαν ένα πείραμα μεταξύ φίλων και τελικά τα καταφέραμε. Παραμένουμε φίλοι που μαζευόμαστε και περνάμε καλά με τη μουσική που αγαπάμε και τους ανθρώπους που σεβόμαστε, σε έναν τόπο που είναι γιορτή από μόνος του. Η παρέα κάθε χρόνο μεγαλώνει και αν δεν υπήρχε ο κόσμος, οι φίλοι, οι χορηγοί, οι τοπικοί φορείς και φυσικά οι

καλλιτέχνες που έχουν αγαπήσει το φεστιβάλ και έχουν βοηθήσει όλοι με τον τρόπο τους, σίγουρα δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Κάπως έτσι καθιερώθηκε το καλοκαιρινό μας ραντεβού στο Κουφονήσι κάπου εκεί στα τέλη του Ιούλη. Και επειδή το καλοκαίρι ήρθε πάλι τόσο ξαφνικά τα λέμε σύντομα στην άδεια παραλία…

Line Up:

25.07
Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Leon
The Callas
Nalyssa Green
LogOut
Laternative (DJ Set)

26.07
Φοίβος Δεληβοριάς
Wedding Singers
Baby Guru
KU
Melorman
Blue Lagoon (DJ Set)

27.07
Xaxakes
Tango With Lions
Illegal Operation
Berlin Brides
Moa Bones
Lei Vader (DJ Set)

FREE ENTRANCE

Περισσότερες Πληροφορίες: www.upfestival.gr και www.facebook.com/stinadeiaparalia

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon