H Kate Moss βγαίνει σε πλειστηριασμό

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια συλλογή από τις πιο γνωστές και διαχρονικές φωτογραφίες της Kate Moss, θα βγει σε δημοπρασία στις 25 Σεπτέμβρη στο Λονδίνο. Η συλλογή των φωτογραφιών θα βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Γερμανού συλλέκτη Gert Elfering και θα περιέχει φωτογραφίες πασίγνωστων φωτογράφων όπως οι Mario Testino, Annie Leibovitz, Bruce Weber, Mario Sorrenti, Sam-Taylor Wood και Irving Penn που είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που θα δούμε.

O ίδιος ο Gert Elfering είχε πει: “H Kate είναι η απόλυτη σύγχρονη μούσα και θα βλέπουμε τις φωτογραφίες της, σε μεγάλα μουσεία και ιδιωτικές συλλογές για χρόνια ακόμη.” Η συλλογή κοστολογείται κοντά στο $1,5 εκατομμύριο, ενώ συγκεκριμένα η φωτογραφία που τραβίχτηκε το 2002 από τον Craig McDean, με την Kate Moss να φοράει ένα τζάκετ στο οποίο αναγράφεται “God save the queen”, κοστολογείται κοντά στα $75.000.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon