A Victim Of Society : Αναμένοντας την νέα τους δουλειά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

A Victim Of Society. Ή αλλιώς ο Βαγγέλης και o Φώτης , το ντουέτο από την Αθήνα που μας έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Οι επιρροές τους πολλές . Θα σου φέρουν στο μυαλό κάτι από Velvet Underground και Jesus and Mary Chain μέχρι τους πιο σύγχρονους Wooden Shjips και Underground Youth. Δυνατές κιθάρες , παραμορφωμένα φωνητικά μέσα από ένα ρετρό ακουστικό τηλεφώνου και πολύ φασαρία (με την καλή έννοια φυσικά) χαρακτηρίζουν την κάθε live εμφάνισή τους. 

Πέρσι κυκλοφόρησαν και την πρώτη τους κασσέτα , την οποία έγραψαν και επιμελήθηκαν μόνοι τους από την αρχή μέχρι το τέλος . Τα 120 αντίτυπα  εξαφανίστηκαν αμέσως. Και από φέτος πλέον ανήκουν και επίσημα στο δυναμικό της Inner Ear, της πατρινής δισκογραφικής εταιρίας, ηχογραφώντας το ντεμπούτο τους , το οποίο περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία. 

Πριν λίγες μέρες έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο album που αποτελεί διασκευή στο κομμάτι “The Revolution Will Not Be Televised” του Αμερικανού καλλιτέχνη Gil Scott-Heron .

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon