Τα Kοστούμια Eπιστρέφουν: Suits

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Και τώρα που οι υποχρεώσεις αρχίζουν και λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα  - για άλλους περισσότερο για άλλους λιγότερο -  ψάχνεις και ξαναψάχνεις ποια θα είναι αυτή η σειρά που θα σε συντροφεύει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που ήδη διανύουμε.

Ενόψει της χθεσινής πρεμιέρας του 3ου κύκλου φυσικά η πρόταση είναι μία και συνοψίζεται σε μία λέξη. Suits

Και ναι τελικά αποδεικνύεται πως οι Αμερικανοί όχι απλώς διαθέτουν το κεφάλαιο , αλλά έχουν και το απαιτούμενο ταλέντο στο να γυρίζουν πλέον addicting σειρές . Το Suits έκανε πρεμιέρα το 2011 και ήδη έχει προσελκύσει πολύ μεγάλο μέρος του κοινού. Ειδικά αν είσαι και δικηγόρος θα το λατρέψεις γιατί θα σου δείξει πώς θα ήταν η ονειρεμένη ζωή εάν εργαζόσουν σε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Νέας Υόρκης. 

Ανεπιφύλακτα, την παραστάση κλέβει ο Gabriel Macht στο ρόλο του Harvey Specter . Ευφυέστατος , πνευματώδης , ανυπάκουος και μοναδικά στυλάτος. Με μία βασική ιδιοτροπία όμως . Κανείς δεν αγγίζει τη συλλογή βινυλίων, η οποία φυλάσσεται στο γραφείο του. Από την άλλη έχουμε τον Patrick J. Adams στο ρόλο του Mike Ross που κάτω από περίεργες συγκυρίες και μετά από ένα deal ναρκωτικών που δεν είχε αίσιο τέλος καταλήγει να προσλαμβάνεται από τον Specter σαν νομικός βοηθός του. Μυστικά , φαινομενικά χαμένες υποθέσεις και προσεκτικά δουλεμένοι χαρακτήρες συνθέτουν το προφίλ του Suits. H συνέχεια στη μικρή οθόνη.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon