Πρωτοποριακό Instagram Trailer για το "Jobs"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

H βιογραφία του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, ενός ανθρώπου που με τις πρωτοποριακές του ιδέες έφερε επανάσταση στον τεχνολογικό τομέα και άλλαξε άρδην την επιρροή της στην καθημερινότητα μας, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη όπως ξέρουμε εδώ και λίγο καιρό σε σκηνοθεσία του Τζόσουα Μάικλ Στερν.

 

Οι παραγωγοί της ταινίας όμως είχαν και μια πρωτοποριακή ιδέα για την δημιουργία ενός trailer μέσα από το Instagram (πέρα από το πρώτο που έχουμε δει). Αν μη τι άλλο μια ιδέα που αρμόζει στον άνθρωπο που παρουσιάζει το φιλμ.

    Η ταινία έρχεται στην ελληνικές αίθουσες στις 19 Σεπτεμβρίου ενώ θυμόμαστε και το πρώτο κλασσικό trailer:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon